Rapid Specialty bij RTL 7 – Doe maar Duurzaam

Rapid Specialty was op TV bij RTL7 te zien in het programma Doe Maar Duurzaam.

Schonere motoren zorgen voor minder CO2-uitstoot

Bij steeds meer klanten is inmiddels bekend dat wij ons bij Rapid Specialty dagelijks bezig houden met het oplossen van inwendige motorvervuiling. Maar wisten jullie al dat het oplossen van die vervuiling ook consequent zorgt voor minder uitstoot van schadelijke gassen? Daarmee dragen de producten van Rapid Specialty bij aan het terugdringen van CO2-uitstoot.

In de hedendaagse techniek is het omgaan met het klimaat en milieu een vooraanstaand gegeven. Alle autofabrikanten krijgen te maken met milieueisen, waarbij de uitstoot van uitlaatgassen moet voldoen aan de strenge Europese wetgeving. Hierdoor zijn fabrikanten genoodzaakt motoren te downsizen. Ook worden er steeds nieuwere technieken toegepast om de verbrandingsgassen zoveel mogelijk terug te voeren en zodoende aan de emissie-eisen te voldoen.

Al deze technieken brengen echter steeds vaker vervuiling met zich mee waardoor vaak zeer moeilijk traceerbare storingen in het motormanagement systeem ontstaan. Om hierin meer duidelijkheid te krijgen hebben wij hoogwaardige kwaliteitsproducten ontwikkeld om deze vervuiling op te lossen.

Door de combinatie van de toepassing van de Engine cleaner en de diverse olie- en brandstofadditieven zorgen wij ervoor dat de levensduur van de motoren wordt verlengd én dat er minder CO2-uitstoot plaats vindt.

Uitzending Doe Maar Duurzaam bij RTL7

Duurzaamheid gaat verder dan alleen zonnepanelen en recyclen. Ook in de automotive-branche zijn we daar met zijn allen dagelijks mee bezig. Het programma van RTL7 Doe Maar Duurzaam brengt bedrijven in beeld die elke dag werken aan een duurzamere en schonere wereld. Wij zijn we dan ook trots op dat Rapid Specialty door de redactie van het programma gevraagd is om te laten zien op welke wijze wij een bijdrage leveren.

De uitzending heeft onlangs plaatsgevonden en wat ons betreft is het een mooie registratie geworden.

 

Laatste nieuws

Vragen? Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen