Introductie verbeterde formule kleppenreiniger

kleppen

Inlet Carbon Cleaner met een nieuwe, duurzame formule!

Een kleppenreiniger wordt hoofdzakelijk gebruikt bij direct ingespoten benzinemotoren. Moderne DI-motoren hebben namelijk snel last van vervuilde inlaatkleppen, waardoor het vermogen afneemt en storingen ontstaan.

De traditionele kleppenreinigers bestaan meestal uit zeer agressieve stoffen om de vervuilde kleppen te reinigen. Dat proces verliep vrij vlot, maar was altijd een behoorlijke aanslag op de gezondheid van de monteur en uiteraard ook op het milieu.

Onze eigen kleppenreiniger, bestaande uit de Inlet Carbon Cleaner I en II zijn al veel vriendelijker voor het milieu en voor de monteur en doen nog altijd dagelijks naar alle tevredenheid hun werk bij onze klanten. Toch hadden wij de wens om een nog betere versie te maken die niet uit twee, maar uit één deel zou bestaan én die nog efficiënter de kleppen zou reinigen.

De afgelopen maanden hebben wij met het team van Rapid Specialty hard gewerkt aan deze nieuwe kleppenreiniger en we kunnen met trots melden dat we in onze missie zijn geslaagd. De nieuwe Inlet Carbon Cleaner is milieuvriendelijker, minder schadelijk voor de gezondheid én reinigt nog efficiënter!

Je lost zo niet alleen het probleem van je klant op maar doet dat ook nog eens op een milieubewust en verwerkingsvriendelijke manier. Zo biedt je met de producten van Rapid Specialty weer extra service aan je klanten en draag je een steentje bij aan een beter milieu.

Wil je meer weten over de Rapid Specialty Inlet Carbon Cleaner? Neem dan gerust contact met ons op.

PS: Wij hebben voor onze klanten, tegen een gereduceerd tarief, een speciale cleaningset beschikbaar. Vraag ernaar bij uw adviseur.

Laatste nieuws

Vragen? Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen