Gebruikersvoorwaarden

Deze Website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter voorkomen, dat er onjuistheden optreden.

U kunt daarom geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze website en de e-mails die automatisch verstuurd worden vanaf deze website.

De geboden informatie is een aanvulling van een deskundig advies en geen vervanging hiervan.

Als u zonder verificatie of nader advies van de aangeboden informatie gebruik maakt, doet u dat voor eigen rekening en risico.

High-Tec-Specialty B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik of bezoek van de website, of het niet bereikbaar zijn van de website of delen daarvan.

High-Tec-Specialty B.V., respectievelijk de rechthebbende, behoudt zich alle rechten m.b.t. auteursrechten, merkrechten, octrooien die betrekking hebben op de gepresenteerde informatie op de website, waaronder grafisch materiaal, teksten en logo’s.

High-Tec-Specialty B.V. geeft u geen enkele vorm van licentie met betrekking tot deze informatie. Alleen die informatie die strikt noodzakelijk is voor het online bekijken van onze website.

Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van High-Tec-Specialty B.V. inhoud van de website te gebruiken voor andere doeleinden.

Alle genoemde handelsmerken en logo’s zijn geregistreerd en zijn dus eigendom van High-Tec-Specialty B.V.

Alle bovengenoemde, evenals niet genoemde zaken is het Nederlands recht van toepassing.

 

Vragen? Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen