Distributie en verkoop

Distributie Rapid Specialty

Distributie

Vanuit ons bedrijfspand in Oostrum (Limburg) wordt de distributie en levering van producten verzorgd. Dit bedrijfspand delen wij met onze partner Olieservice Zuid. Vanuit hier worden alle bestellingen ingepakt en verstuurd door heel Nederland. De bestellingen kunnen enkele, maar ook samengestelde orders zijn. Wij zorgen altijd voor voldoende voorraad, dus als u voor 17:00 besteld, wordt het de volgende werkdag bezorgd.

Speciaal voor ons vaste klanten hebben wij een webshop via waar bestellingen online geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn er in de webshop aanvullende informatie en documenten beschikbaar, zoals technische specificaties en adviezen bij veelvoorkomende vervuilingsproblemen. Maar ook is er een downloadpagina met alle marketingmaterialen via de webshop bereikbaar.

Verkoopkanalen

De producten van Rapid Specialty zijn alleen leverbaar aan garagebedrijven en fleetowners die zelf onderhoud uitvoeren. De producten zijn niet vrij via internet of bij automateriaalzaken te koop. Hiermee zorgen we ervoor dat de benodigde kennis om vervuilingsproblemen op te lossen ook echt bij de specialist blijft.

De verkoop van onze producten wordt verzorgd door Rapid Specialty adviseurs en externe vertegenwoordigers. Elke adviseur is een absolute specialist in het oplossen van inwendige motorvervuiling, waardoor ze altijd in staan zijn om onze klanten van het juiste advies en de juiste producten te voorzien.

Ben je particulier en heb je interesse in onze producten?
Zoek dan een specialist bij jou in de buurt in onze verkooppunten.

Uitstekende winstmogelijkheden

De Rapid Specialty producten bieden de bedrijven uitstekende omzet- en winstmogelijkheden. Door de jarenlange ervaringen van het team van High-Tec Specialty in de automotive sector, weten zij als geen ander waar de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf liggen. Goede marges, een transparante inkoopstaffel en uitstekende kwaliteit van producten en verpakkingen komen allemaal rechtstreeks ten goede aan het rendement van uw bedrijf.

Word ook Rapid partner!

Wilt u gebruikmaken van de producten van Rapid Specialty? Wordt dan Rapid Partner!
Altijd toegang tot het gebruik van de additieven en technische kennis van onze specialisten.

Laatste nieuws

Vragen? Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen