Over ons

High-Tec Specialty B.V

Alle autofabrikanten krijgen te maken met milieueisen en uitstoot van uitlaatgassen die moeten voldoen aan de strenge Europese wetgeving. Hierdoor zijn fabrikanten genoodzaakt motoren te downsizen. Ook worden er steeds nieuwere technieken toegepast om de verbrandingsgassen zoveel mogelijk terug te voeren om zodoende de uitlaatgasemissies te kunnen behalen.

Al deze technieken brengen echter een nadeel met zich mee. De motoren, inlaattrajecten, katalysators, roetfilters enz. brengen steeds vaker vervuiling met zich mee waardoor vaak zeer moeilijk traceerbare storingen in het motormanagement systeem ontstaan. Om hierin meer duidelijkheid te krijgen hebben we hoogwaardige Rapid Specialty kwaliteitsproducten ontwikkeld die ons helpen deze vervuiling op te lossen.

Samen met het advies en de ondersteuning van onze ervaren specialisten kunnen wij veel klachten en storingen voor uw klanten wegnemen, waardoor de bedrijfszekerheid van het wagenpark én uw klanttevredenheid toeneemt.

Rapid (27 of 37)

Dealer support/services

High-Tec Specialty B.V. is dé specialist om meer duidelijkheid te krijgen in het oplossen van vervuilingsproblemen. Net zo belangrijk als het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, is de service en support naar onze dealers.

Distributie

Medio 2018 hebben wij, samen met Olieservice Zuid een gezamenlijk bedrijfspand gekocht in Oostrum, van waaruit de distributie en leveringen worden verzorgd. Onze strategische plannen zijn nu meer op elkaar afgestemd, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Innovatie door kennis en ervaring

Het team van High-Tec Specialty is, door zijn jarenlange ervaring in deze specifieke tak van de automotive sector, constant bezig met de uitstekende kwaliteit van product en verpakkingen. Daardoor weten de mensen die met Rapid Specialty werken als geen ander waar de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf liggen.

Verkoopkanalen

Wij hebben er bewust voor gekozen om uitsluitend te leveren aan garagebedrijven en fleetowners die zelf onderhoud uitvoeren. Onze producten zijn dus ook niet vrij via internet of bij automateriaalzaken te koop, waarmee de benodigde kennis ook echt bij de specialisten blijft.

Wat zijn Rapid Specialty producten?

De producten van High-Tec Specialty BV worden verkocht onder de naam Rapid Specialty. Het assortiment wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Vanaf de eerste druppel tot aan het eindresultaat zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van de producten.

Word ook Rapid partner!

Wilt u gebruikmaken van de producten van Rapid Specialty? Wordt dan Rapid Partner!
Altijd toegang tot het gebruik van de additieven en technische kennis van onze specialisten.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen