Weer op pad met een frisse airco

Facebook-header

De zomer staat voor de deur. Dit betekent dat de airco weer vaker aangaat om te zorgen voor een aangenaam klimaat in de auto. De airco is heel prettig, tenzij deze muf ruikt en de lucht in de auto er alleen maar ongezonder op wordt. Gelukkig hebben wij de oplossing om klanten weer met een frisse airco op pad te sturen. 

Frisse airco voor een goede gezondheid

Een goede kwaliteit en regelmatig onderhoud van de airco komen de gezondheid ten goede. Niet alleen in de zomermaanden, maar ook in de winter wordt de airco veelvuldig gebruikt. De airconditioning zorgt voor een gezond binnenklimaat, maar dan is het wel voorwaarde dat de airco schoon is. 

Als de airco niet schoon is of niet goed functioneert kan dit zorgen voor irritatie aan de luchtwegen, meer last van allergieën en stank. Hoe kun je dit voorkomen?

  1. De airco ieder jaar controleren. Schoonmaken van de filters, controle en reiniging van de lekbak, koelmiddelen en verdamper;
  2. Preventief de Airco Restore Treatment gebruiken.

Airco Restore Treatment

De Rapid Airco Restore Treatment is een effectieve manier om het klimaat in de auto weer aangenaam, comfortabel en gezond te maken. De one-shot spray werkt snel en eenvoudig en werkt ook tegen condensvorming op de ramen en allergische reacties.

Voordelen van de Airco Restore Treatment:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Verfrist de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem
  • Verfrist langdurig het interieur
  • Zorgt voor een comfortabel klimaat
  • Onaangename geuren worden geneutraliseerd
  • Verhoogt de veiligheid door een frisse lucht

De Airco Restore Treatment is verkrijgbaar in de geuren Fresh Citrus en Seabreeze.

 

Ook dit jaar we speciaal voor onze relaties een uitgebreid pakket aan marketingmaterialen voor online en offline promotie, zoals posters, baliedisplays en materiaal voor social media.

Ben je klant bij ons en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met uw adviseur.

Vragen? Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen