Voorkom irritatie aan de luchtwegen!

Frisse airco

Met een airconditioning in de auto is autorijden zowel op een warme dag als in de koude winter een stuk aangenamer. Maar is airconditioning eigenlijk wel zo goed voor de gezondheid? En hoe kan deze zo goed mogelijk worden onderhouden?

Airconditioning en uw gezondheid

Een goede gezondheid hangt natuurlijk af van vele factoren, maar een goede kwaliteit en regelmatig onderhoud van de airconditioning kunnen de gezondheid zeker ten goede komen. Zowel tijdens de warme zomerse als tijdens vochtige winterdagen wordt er vaak dagelijks gebruik gemaakt van de airconditioning en dan is het aannemelijk dat deze af en toe een onderhoudsbeurt nodig heeft. Tenslotte is de airconditioning ervoor verantwoordelijk dat de lucht in de auto comfortabel blijft. De airconditioning zorgt voor een gezond binnenklimaat in de auto. Gebeurt dit niet, dan kan dit allergieën, irritaties en stank ten gevolge hebben, en denk eens aan de pollentijd. Een vochtige omgeving is de perfecte broedplaats voor diverse bacteriën en schimmels. Zitten bepaalde stoffen eenmaal vast in de filters, dan wordt het effect en een ongezonde lucht in de auto eigenlijk alleen maar versterkt.

Is de airconditioning goed voor de gezondheid? Ja dus, mits deze goed wordt onderhouden.

Wat te doen om de airconditioning up and running te houden?

Een goede airconditioning wordt idealiter eenmaal per jaar grondig gecontroleerd door uw garage. Hierbij gaat het om het controleren en schoonmaken van de filters, maar controle en de reiniging van de lekbak, koelmiddelen en de verdamper.

Wat helpt nog meer?

Wilt u er zeker van zijn dat u elke ochtend in een frisse auto met frisse lucht naar uw werk kunt rijden? Dan is het verstandig om naast preventief onderhoud nog de volgende behandeling te doen:

De Rapid Airco Restore Treatment is een one-shot spray die snel en effectief het klimaat in de auto opklaart en verfrist. Bovendien gaat deze spray allergieën tegen, waarmee de luchtwegen en ogen aanzienlijk worden gespaard. Daarnaast geeft de Rapid Airco Restore Treatment een prettige geur af, die andere (muffe) luchtjes in de auto neutraliseert.

Meer hierover? Neem contact op met uw adviseur. 

Vragen? Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen