Rapid Bike Care: voor de moderne fietser!

Bike Care groot

Nieuw: Rapid Bike Care - voor e-bike onderhoud!

Met de opkomst van e-bikes in de markt, is onderhoud van de fiets een belangrijker aandachtspunt geworden. Rapid Specialty speelt hierop in met de lancering van de Bike Care productlijn, speciaal gericht op e-bike onderhoud. We vertellen je er graag meer over.

E-bike onderhoud

Of het nu gaat om het schoonmaken, smeren, of het beschermen tegen slijtage en corrosie, e-bike onderhoud is een gespecialiseerd proces dat meer aandacht vereist. Rapid Specialty begrijpt deze unieke behoeften en speelt hierop in met de lancering van de Bike Care productlijn, speciaal gericht op onderhoud van de fiets. Deze nieuwe lijn is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, kwaliteit en effectiviteit en bevat producten die aansluiten bij de verschillende aspecten van e-bike onderhoud.

De Bike Care Producten:

Van reiniging tot smering, van bescherming tot reparatie, de Bike Care productlijn biedt een alles-in-één oplossing. Dit zijn de producten uit de nieuwe Bike Care-lijn:

Rapid Assembly Paste:

Een metaalvrije antivreet- en montagepasta met natuurlijke keramische deeltjes, op plantaardige olie gebaseerd, voor universele toepassingen.

Rapid Bike Cleaner:

Een sneldrogende, universele reiniger met biologisch afbreekbare additieven, ontwikkeld om dagelijkse vervuiling te verwijderen van fietsen, inclusief olie en modder.

Rapid Bearing Grease:

Een op plantaardige olie gebaseerd lagervet met biologisch afbreekbare additieven, perfect voor de bescherming en smering van alle soorten lagers.

Rapid Contact Spray:

Een geconcentreerd vochtverdrijvend reinigingsmiddel voor elektronica, ideaal voor E-bike besturingssystemen.

Rapid Chain Lubricant:

Een universeel kettingsmeermiddel, ideaal voor fietskettingen en meer, met uitstekende kruipwerking en corrosiewerende eigenschappen.

Rapid Multi Spray:

Een multifunctioneel smeermiddel op basis van plantaardige olie, 100% biologisch afbreekbaar en perfect voor het onderhoud van diverse fietscomponenten.

Rapid Power Cleaner:

Een krachtige ontvetter, uitstekend voor het reinigen van kettingen, tandwielen, remschijven en andere remdelen.

Milieuvriendelijk e-bike onderhoud

De Rapid Specialty Bike Care lijn biedt een complete en duurzame oplossing voor monteurs en fietsliefhebbers die op zoek zijn naar efficiënte en milieuvriendelijke producten. De Bike Care lijn is waar mogelijk gemaakt met plantaardige olie en biologisch afbreekbare additieven, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of prestaties.

Bestel nu jouw Bike Care producten

Of het nu gaat om het smeren van onderdelen, het verdrijven van vocht of het reinigen van specifieke componenten, de Rapid Specialty Bike Care lijn maakt e-bike onderhoud eenvoudig en effectief. Bestel nu de onderhoud set voor jouw werkplaats en ontdek hoe deze producten jouw dagelijkse onderhoudstaken eenvoudiger kunnen maken. Vraag onze adviseurs voor meer informatie over deze innovatieve producten.

Vragen? Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen