Televisie-uitzending Tros Radar over de gevolgen van E10 brandstof

Benzine pomp

Uitzending met uitleg over E10 in tv-programma Radar

Tijdens de uitzending op maandag 6 januari jongstleden heeft radar heldere uitleg gegeven over de gevolgen van E10-brandstof gebruik. U kunt via onze website het fragment bekijken. Mocht u vragen hebben over de toepassing van E10 voor uw voertuig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze nieuwsbrief schrijven wij over de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Uitleg betreft het tv-fragment

Vanaf oktober 2019 wordt er standaard E10-benzine geleverd. Deze benzine bestaat voor maximaal 10 procent uit bio-ethanol. Een aanvulling van bio-ethanol heeft veel voordelen voor het milieu. Zo wordt de CO2 uitstoot duidelijk verminderd. Voor dit ingrediënt wordt er geen fossiele brandstoffen aan de bodem onttrokken.

Bekijk het tv-fragment

E10: Goed voor het milieu, maar ook voor uw motor? Bekijk via de afbeelding hiernaast het video fragment door erop te klikken.

 

Maak kennis met de nieuwe standaard voor inwendig schone motoren

Wilt u meer weten over E10 en hoe wij kunnen helpen uw auto geschikt te maken voor deze brandstof? Via de onderstaande knop kunt u onze contactgegevens inzien of u kunt ons volgen via onze social mediakanalen. Zo blijft u mooi op de hoogte.

Bronvermelding: Tros Radar, NPO Start

Laatste nieuws

Vragen? Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen