Rapid Specialty E10 Pakket

Volledige bescherming tegen E10 problemen

Is E10 schadelijk voor uw automotor? Bescherm hem met het Rapid Specialty E10 Pakket, de eerste totaaloplossing voor elke benzinemotor bij E10-problemen. In 4 simpele adviezen voorkomt u motorschade en technische problemen door deze nieuwe standaard in benzine.
RapidSpecialty_E10Boost_250ml_400ml_Render_Web.png

Ongeschikt voor E10

Is uw voertuig ongeschikt voor E10 brandstof? Geen probleem, Rapid ontwikkelde een pakket dat uw auto in vier simpele tips geschikt maakt voor E10. Zo zorgt u goed voor uw auto en rijdt u toch op de milieuvriendelijke brandstof. Wij adviseren bovendien om altijd brandstof met een zo hoog mogelijk octaangetal te tanken, zo mogelijk 98.
Rapid TIP!
Volg alle vier de adviezen van het Rapid E10 Pakket.

Geschikt voor E10

Is uw voertuig geschikt voor E10 brandstof? Zelfs dan kan rijden op deze brandstof voor problemen zorgen. Daarom adviseren wij ook bij auto’s die geschikt zijn voor E10: bescherm uw motor goed! Want de ethanol in E10 is biologisch en kan in elke tank bacteriën en schimmelvorming veroorzaken. En die kunnen op lange termijn schade veroorzaken.
Rapid TIP!
Volg onderstaande adviezen voor geschikte voertuigen.

Rapid E10 Pakket

Vier adviezen om uw automotor geschikt te maken voor E10

E10BOOST-2

Bij elke tankbeurt

NIEUW: Rapid Specialty E10 Boost

Voeg Rapid Specialty E10 Boost toe bij elke tankbeurt. Rapid Specialty ontwikkelde dit innovatieve additief speciaal om uw complete brandstofsysteem te beschermen als u rijdt op E10. E10 Boost beschermt metalen en kunststoffen motoronderdelen plus pakkingen en afdichtingen tegen het agressieve bio-ethanol. Optimale bescherming van uw brandstofsysteem voor:
bacteriekiller

Om de 5-6 tankbeurten

Rapid Specialty Bacteriekiller

Bio-ethanol in E10 brandstof is biologisch, gemaakt van suikers van planten. Rijden op E10 brandstof is beter voor het milieu, maar schadelijk voor uw auto. Want de bio-ethanol zorgt voor bacterie- en schimmelvorming in uw brandstoftank- en systeem. Met Rapid Specialty Bacteriekiller bent u schimmels en bacteriën zeker de baas. Gebruik Rapid Specialty Bacteriekiller in:
petrol

Bij elke onderhoudsbeurt

Rapid Specialty Petrol System Cleaner

Gebruik tenminste bij elke onderhoudsbeurt brandstofadditief Rapid Petrol System Cleaner. Dit voorkomt snelle veroudering van de brandstof en neutraliseert schadelijke zuren. Nog sneller dan Euro95 verliest E10 zijn kracht doordat bestanddelen uittreden. Dat kan vooral problemen geven bij voertuigen die gedurende langere periodes stilstaan, zoals oldtimers en campers met benzinemotoren. Met de juiste additieven voorkomt u problemen bij:
bac-pet

Bij stalling

Rapid Specialty Petrol System Cleaner & Bacteriekiller

Of uw voertuig nu geschikt is voor E10 of niet, de E10 brandstof kan in beide gevallen voor problemen zorgen. Zet u uw auto, boot, motorfiets of ander voertuig met benzinemotor langere tijd op stalling? Onze Rapid Petrol System Cleaner & Bacteriekiller bieden samen de nodige bescherming tegen verschillende E10-problemen. Wordt het voertuig weggezet met E10 brandstof? Dan adviseren wij om ook altijd de E10 Boost toe te voegen. Te gebruiken bij:

Bekende problemen door gebruik E10 brandstof

  • aantasten van rubbers, keringen en pakkingen
  • slechte verbranding door schralere brandstof
  • hoger brandstofverbruik
  • snelle veroudering van brandstof
  • kans op bacterie en schimmelvorming
  • vochtaantrekkende werking
  • aantasten van metaaldelen

Loopt u tegen specifieke problemen aan?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen